À la carte
Voorgerechten
-
Open Ravioli / Kreeft / Pulpo 26
-
Sint Jacobsschelp / Bloedsinaasappel / Venkel 22
-
Kwartel / Kastanje / Truffel / Spruit 28
-
Holstein / Kappertjes / Pecorino 22
-
Topinambour / Miso / Eekhoorntjesbrood 21
Hoofdgerechten
-
Zeebaars / Schorseneer / Prei / Aardappel 29
-
Tarbot / Knolselder / Champagne mousseline 32
-
Ree / Spitskool / Valrhone chocolade / Jeneverbes 34
-
Huis geselecteerd rund / Pomme pont-neuf / Sucrine 40
( champignon / peper / bearnaise )
-
Knolselder / Jus paddenstoel / Butternut / Hazelnoot 26
Nagerechten
-
811 chocolade / Koffie / Hazelnoot / Whisky 12
-
Crème brûlée 10
-
Sabayon 11
-
Dame blanche 12
-
Huisgeselecteerde kazen 16