Voorgerechten

  • Open Ravioli / Kreeft / Pulpo 26
  • Sint Jacobsschelp / Bloedsinaasappel / Venkel 22
  • Kwartel / Kastanje / Truffel / Spruit 28
  • Holstein / Kappertjes / Pecorino 22
  • Topinambour / Miso / Eekhoorntjesbrood 21

Hoofdgerechten

  • Zeebaars / Schorseneer / Prei / Aardappel 29
  • Tarbot / Knolselder / Champagne mousseline 32
  • Ree / Spitskool / Valrhone chocolade / Jeneverbes 34
  • Huis geselecteerd rund / Pomme pont-neuf / Sucrine 40

    ( champignon / peper / bearnaise )

  • Knolselder / Jus paddenstoel / Butternut / Hazelnoot 26

Nagerechten

  • 811 chocolade / Koffie / Hazelnoot / Whisky 12
  • Crème brûlée 10
  • Sabayon 11
  • Dame blanche 12
  • Huisgeselecteerde kazen 16
Reserveren

Reserveer uw tafel

Het restaurant gaat weer open op 13/02/2025